Hoe Sociale Netwerken De “relatie” Opnieuw Naar CRM Brachten

vpi, waren in eerste instantie bedoeld om bedrijven te helpen bij het volgen van consumentenorders en ook de interacties van het bedrijf met hen als een strategie om het zakelijke huwelijk te reguleren. De situatie was dat er niet echt een romance plaatsvond. Het was absoluut extra naast de belasting van informatiebeheer, waarbij de organisatie het gesprek van de klant met hen in de gaten hield, hoewel de klant niet echt een significant samenwerkingsgesprek had met het bedrijf, dus geen echte verbinding.

Sociale netwerken hebben dat veranderd. Het is voor individuen in geen geval minder moeilijk geweest om met bedrijven te communiceren op individueel, maar op gemeenschapsniveau. Over het algemeen Social CRM genoemd, het hoofddoel is volledig op de klant gericht. Prospects hebben nu controle over de dialoog en er is aanzienlijk meer interactie tussen kopers en bedrijven dan voorheen. Individuen ontvangen niet alleen de informatie die de onderneming voor hen verkiest te ontvangen. Nu kunnen klanten deze feiten conditioneren met veel meer dan de gebruikelijke “tweet” of een “like”. Samenwerking, de basis van welvarende interacties, is weer terug.

Het is niet verwonderlijk dat bedrijven proberen de manier te vinden om deze interacties, de zorgen, feedback en antwoorden die ze met zich meebrengen, bij te houden. Omdat de ‘have to have’ is ontstaan, is de software uitgebreid om aan die ‘have to have’ te voldoen. Kortom, er zijn applicatieprogramma’s die u kunnen helpen bij het verzorgen van uw online interacties.

De volgende evolutie van CRM

Social CRM is gewoon geen compleet nieuw principe. Het is slechts een nieuwe methode om kleine zaken te doen, veel zoals e-mail en handel via het wereldwijde web waren nieuwe manieren om zaken te doen nadat ze op het toneel verschenen. De theorie is altijd om met consumenten in contact te komen via social media marketing. Deze interacties leiden bij voorkeur tot gezamenlijke discussies over de diensten of producten van de onderneming en de wensen en wensen van de koper. Consumenten blijken aanzienlijk extra geïnvesteerd te hebben in het partnerschap en bedrijven krijgen snel feedback en kunnen dienovereenkomstig reageren. Dit heeft gevolgen voor de klantenondersteuning, het marktonderzoek, de lancering van oplossingen, de reputatie en het beheer van de merknaam. Als dit systeem effectief wordt uitgevoerd, zal dit resulteren in een grotere loyaliteit van kopers, aangezien prospects een sterkere individuele relatie zullen voelen met het bedrijf of bedrijf waarmee ze zaken kunnen doen. Het zou zelfs een kosteneffectieve techniek kunnen zijn om nieuwe consumenten te werven, aangezien de huidige soorten diensten voor hun eigen netwerken aanbieden. Het kan zich ontwikkelen tot een hightech soort mond-tot-mondreclame.

This entry was posted in Resources. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *