Scholingsstrategieën Voor Het Uitvoeren Van Webinars

Mocht u denken dat persoonlijke instructie de meest effectieve benadering zou kunnen zijn om onderwijs te geven, neem dan nogmaals aan. Nieuwe studie laat zien dat een gemengde methode 35-69 p.c betere resultaten oplevert dan face-to-face op zichzelf Bezoek ons.

Wat is een gemengde aanpak? Het kan een combinatie zijn van verzendmodi die gezamenlijk in een monster worden gestopt om het ideale resultaat te creëren. Een voorbeeld hiervan is dat een gemengde cursus heel goed een bepaalde totale werkdag van aangezicht tot aangezicht kan bevatten, aangenomen door een flink aantal webinars van een uur die opeenvolgend gedurende een aantal maanden worden verzonden. Een ander voorbeeld zou een dvd-plan in eigen tempo kunnen zijn, aangenomen door een paar webinars van twee uur, gevolgd door een live een-op-een coachingsessie.

De gemengde benadering levert zelfs een hogere prijs op dan de effecten ervan op de resultaten op de werkplek. Het is ook een cruciaal aspect om de noodzaak om te reizen voor het onderwijs te verminderen. Tijd in trainingssessies is tijd ver van het werk, een groot aantal bedrijven is gelukkiger met training op de desktop die slechts een uur of twee duurt. Bovendien zijn bedrijven over de hele wereld wanhopig om reizen, temperatuur in de stad of halverwege de wereld uit te bannen. Dus wanneer uw bedrijf een aspect van of al zijn opleiding op het net vertoont, is er een concurrentievoordeel dat aanbieders die u in dienst hebben, waardevol zouden kunnen zijn.

Daarom, als uw organisatie onderwijsaanbieders levert, is het echt essentieel om een ??frisse nieuwe kijk te kiezen naar de beste manier om uw onderwijskeuzes te herstructureren om een ??drastisch groter effect te hebben. Mocht u zich voorbereiden op het uitvoeren van wat stilstaan ??bij internet coaching door middel van World-wide-web conventie-technologieën, dan zijn hier een paar prestatie-aspecten om te helpen.

Houd uw online leersessie snel. Beperk voor coachingwebinars elke individuele sessie tot minimaal één tot twee uur. Een bepaald uur is het allerbeste, maar twee uur zal perfect werken als het onderwijs veel interactief is.

Vertel studenten dat ze nooit aantekeningen moeten maken, maar als alternatief kunnen genieten van de praktische ervaring om het naast elkaar te ontdekken. Garandeer uw leerling-bijdragers aan het einde van de sessie een uitreikblad waarin de meeste aantekeningen over de dia’s worden vastgelegd. In het geval dat uw dia’s eigendom zijn, hoeft u ze niet echt een kopie te geven. Geef ze in plaats daarvan een waardevolle hand-out met de belangrijke details, lijsten en stappen die nodig zijn voor uw persoonlijke deelnemers om succes te behalen. Binnen een online ontdekkingssfeer is een korte en geconcentreerde PDF-hand-out het beste dan een uitgebreid en uitgebreid e-book.

This entry was posted in Resources. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *