Hoge kwaliteit kluizen – een kostenpost in de toekomst

In de huidige economische omgeving zijn er ook veel te veel individuen, omdat sommige organisaties proberen te bezuinigen als het gaat om hun beveiligingsvereisten. Als alternatief voor het zoeken met een lange periode van enorme foto’s die ze echt willen ontvangen met zo weinig mogelijk geld.

Ook al lijkt het verstandig om elke keer dat het mogelijk is geld te besparen, wanneer u deze visie op uw veiligheid heeft, kan dit u alleen binnen de lange termijn schaden.

Een voorbeeld is dat uit gegevens blijkt dat als een bedrijf zijn informatie in de haard verliest, 17% van de bedrijven geen geldafschrift kan overleggen. Bijgevolg daalt 14% van de kredietwaardigheidsscores van dergelijke bedrijven. En 43% hiervan eindigt waarschijnlijk weg van de organisatie.

Feit is dat geen enkele organisatie of huis ongevaarlijk is vanuit een haard. Streven om wat geld te besparen door een ondermaatse beveiliging te kopen, kan je op de lange termijn alleen maar pijn doen. Een kluis van topkwaliteit houdt uw voordelige papieren en fondsen ongeveer twee uur intact, afhankelijk van de rangschikking – ongeacht of de kluis in direct verband staat met een brandende haard.

En als het tijd is voor u om uw kostbare foto’s, richtlijnen voor levensverzekeringen, woningakten, paspoorten, contant geld en nog veel meer te beveiligen, waarom zou u dan zelf spijt moeten hebben? Hoe zou u zich echt voelen als een inbreker in uw eigendom inbreekt en uw kleinere vuurkist of lichtgewicht pond veilig meeneemt, net zoals u waarschijnlijk deed wanneer u het uit uw winkel haalde?

Verschillende mensen bewaren hun waardevolle spullen tegenwoordig nog steeds in een zeer veilige kluis bij hun financiële instelling. Hoewel depositocontainers veilig zijn, heeft u er niet 24/7 toegang toe. Om die reden zijn heel wat mensen tegenwoordig dol op de opluchting die een uitstekende thuisbeveiliging hen biedt. En juist daarom investeren ze in een zeer risicovrij.

De meeste kluizen zijn eigenlijk een levenslange uitgave. Een risicovrije hoge kwaliteit die kan worden gemaakt uit de meest duurzame, sterkste componenten die twintig tot 30 decennia of zelfs langer meegaan.

Waar moet u voor verschijnen in een kwaliteit van goede kwaliteit zonder risico?

Uitstekende kluizen van topkwaliteit zijn gemaakt van dikker staal. Ze wegen aanzienlijk meer dan hun goedkopere tegenhangers. En ze zijn elektronisch gelast.

Kwaliteitskluizen zijn meestal niet de lichtgewicht blikken verpakkingscontainers die een dief onder zijn of haar arm kan hebben en op zijn gemak kan openen.

Een uitstekende kluis had U.L. beoordelingen. Afhankelijk van het doel, is het al gebouwd om open haard, diefstal en explosies te weerstaan. Een beschermde kwaliteit is zwaar genoeg om hem moeilijk te verplaatsen – en vrijwel niet te openen.

This entry was posted in Resources and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *