Σχέδια κρεβατιών και κρεβατοκάμαρων

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε κατά το σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου, όπως κρεβάτι και κλινοσκεπάσματα, έπιπλα και φωτιστικά, φωτισμός, δάπεδα και συνδυασμοί χρωμάτων. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αποφασιστεί είναι το κρεβάτι. Επιλέξτε το κρεβάτι ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου. Σκεφτείτε το σχήμα, την άνεση και την αποθήκευση. Σήμερα οι αγορές προσφέρουν κρεβάτια σχεδιαστών με τη δυνατότητα αποθήκευσης μέσα στα συρτάρια, πλαϊνές σανίδες και σανίδες ποδιών και επίσης κάτω από το κρεβάτι. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας, όπως μαξιλάρια, κουβέρτες, χαλιά, κλινοσκεπάσματα και πολλά άλλα για να εξοικονομήσετε χώρο. Κρατήστε τα ανεπιθύμητα πράγματα έξω από τα μάτια σας, αποθηκεύοντάς τα με προσοχή και έξυπνο τρόπο. Ένα ράφι ή ένα απλό ντουλάπι για βιβλία μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση του υπνοδωματίου. Η ελάχιστη εμφάνιση των πραγμάτων στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο ευρύχωρο και καθαρό. Ο καναπές-κρεβάτι είναι μια νέα και ξεχωριστή ιδέα για το μικρό υπνοδωμάτιο. Πηγαίνετε για συμπιεσμένα έπιπλα και φωτιστικά epiplokalogerakis .

Παρόλο που η απόφαση σχετικά με το συνδυασμό χρωμάτων είναι συχνά προσωπικά ζητήματα, υπάρχουν μερικά χρώματα που είναι πιο χαλαρωτικά και ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο ύπνου σας. Τα πιο φωτεινά χρώματα μπορεί να οδηγήσουν σε καλύτερη διάθεση, αλλά μπορεί επίσης να σας κρατήσουν ξύπνιοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τις νύχτες. Αποφύγετε τα σκοτεινά και θαμπά χρώματα για την κρεβατοκάμαρά σας. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε χρώματα όπως το μπλε, το κόκκινο και το καφέ για τα έπιπλα σας, τότε πηγαίνετε για φρέσκα και ανοιχτά χρώματα για τους τοίχους του υπνοδωματίου. Τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο φαίνονται γενικά καλά σε καφέ. Ωστόσο, μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλα χρώματα εάν θέλετε μια διαφορετική εμφάνιση για το χώρο σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κλινοσκεπάσματα με φρέσκα χρώματα. Τα φρέσκα χρώματα σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και διεκδικημένοι. Το υπνοδωμάτιο θα φαίνεται μεγαλύτερο και καλύτερο με ροζ, μοβ, λευκό, κρεμ και κίτρινα χρώματα. Πειραματιστείτε με έντυπα για τα σεντόνια και τις κουρτίνες σας. Πηγαίνετε με συνδυασμούς της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικά μαλακά υλικά για τα σεντόνια και τα μαξιλάρια σας. Μην διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε.

Τα μείγματα βαμβακιού ή βαμβακιού είναι μια καλή επιλογή για το καλοκαίρι. Το Flanel σας κρατά ζεστό στους χειμώνες. Το σατέν και το μετάξι μπορούν επίσης να είναι μια καλή επιλογή για τα σεντόνια και τα καλύμματα μαξιλαριών. Σκεφτείτε το σχήμα που θέλετε. Μην διστάσετε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε. Οι απλές λωρίδες, τα σχέδια λουλουδιών ή ένα απλό σεντόνι με τυπωμένα καλύμματα μαξιλαριών μπορούν επίσης να κάνουν το κρεβάτι σας να φαίνεται κομψό. Αυτά τα χρώματα και οι συνδυασμοί πρέπει απαραίτητα να ταιριάζουν με το χρώμα των τοίχων. Πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται αλλιώς το δωμάτιο θα μετατρέψει το χάος. Το κρεβάτι και τα κλινοσκεπάσματα είναι πολύ σημαντικές πτυχές, όσον αφορά το σχεδιασμό του υπνοδωματίου. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρούσαν οι άνθρωποι είναι το κρεβάτι και το κρεβάτι όταν περπατούν σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού σας. Ελέγξτε τον αριθμό των νημάτων στην ετικέτα πριν αγοράσετε κλινοσκεπάσματα. Περισσότερο το πέλμα μετράει περισσότερο την άνεση. Όσο υψηλότερο μετράει το νήμα τόσο πιο ακριβό είναι το σεντόνι ή τα κλινοσκεπάσματα.

Πηγαίνετε για τις δικές σας ιδέες. Σκεφτείτε πώς θέλετε να μοιάζει ο προσωπικός σας χώρος. Προσθέστε μια συμπαγή λάμπα φωτός κοντά στο κρεβάτι σας. Ένα απλό σεντόνι και ένα τυπωμένο αμπαζούρ θα φαινόταν επίσης κομψό. Προσθέστε νυχτερινές λάμπες που είναι επιτοίχιες για εξοικονόμηση χώρου στο υπνοδωμάτιο σας. Πηγαίνετε για καλλιτεχνικές κορνίζες ή εκτυπώσεις τέχνης, τοποθετημένες στους τοίχους κοντά στο κρεβάτι. Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να δείχνει την προσωπικότητά σας, επομένως πηγαίνετε με κάτι νέο και δημιουργικό. Πηγαίνετε για συνεπή σχεδιασμό. Μην παρακάνετε τα πράγματα. Η απλότητα θα προσθέσει στην εμφάνιση του δωματίου.

This entry was posted in Resources and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *